FOOD TREND: ICE CREAM SANDWICH ME ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΡΙΟΣΥΚΟ

DSC_0104

υλικά για 14-16  μπισκότα, ανάλογα με το πόσο μεγάλα θα τα φτιάξετε

175 γρ. βούτυρο μαλακό

90 γρ. ζάχαρη

50 γρ. κακάο

200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Περάστε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να έχετε μία ζύμη, σχηματίστε ένα μπαστούνι, βάλτε το στο ψυγείο για λίγη ώρα και όταν στερεοποιηθεί, κόψτε το σε φετούλες. Φτιάξτε τα μπισκότα και ψήστε τα σε προθερμασμέν φούρνο, στους 160 για 15-17 λεπτά. Θα πρέπει να είναι αφράτα.

γα το παγωτό

600 ml κρέμα γάλακτος/χτυπημένη σε σαντιγί

600 ml γιαούρτι στραγγιστό καλης ποιότητας, χωρίς ζελατίνη

6 κ.σ. μαρμελάδα αγριόσυκο

Ανακατεύεται καλά και μεταφέρετε στην παγωτομηχανή. Εναλλακτικά βάζετε σε ένα μπολ και ανακατεύεται ανα 20 λεπτά αν δεν έχετε άλλη δουλειά.

Σερβίρεται το παγωτό όσο είναι ακόμη αφράτο γεμίζοντας τα μπισκότα.

 

DSC_0114

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: