ΑΒΓΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΡΙΤΑΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ

Τα αβγά είναι μία μεγάλη υπόθεση. Μπορεί να είναι εύκολα μία καταστροφή, καμμένη σε καυτό λάδι ή μία θεότητα με κρόκο που τρέχει στο πιάτο. Αυτή είναι η διαδικασία για αβγά σε σάλτσα ντομάτας που θα βγαίνουν πάντα τέλεια.

DSC_0032

υλικά για έναν

ελαιόλαδο

μία κούπα σάλτσα ντομάτας ή τριμμένη ντομάτα

2 αβγά

αλάτι και πιπέρι

για το σερβίρισμα

πάπρικα

φέτα

κρίταμα

1 σκελίδα σκόρδο

φρυγανισμένο ψωμί

βασιλικός

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βρέξτε με λίγο λάδι ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και περάστε ένα τηγάνι. Βάλτε τη ντομάτα και τα αβγά, σκεπάστε με καπάκι. Ανάψτε το μάτι σε μεσαία προς χαμηλή ένταση, για παράδειγμα 3.  Αφήστε τα έτσι για 10′. Ανοίξτε το καπάκι και τσεκάρετε το ψήσιμο. Θα πρέπει να είναι τέλεια ψημένα με τον κρόκο μελάτο. Σερβίρετε σε φρυγανισμένο ψωμί που έχετε τρίψει με σκόρδο.

Processed with VSCOcam with a6 preset

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: